CAS | VAL
Turisme
Visites acompanyades
Descobrix el casc antic de Petrer amb els seus principals monuments: Castell, Cases-Cova de la muralla, Forn RomÓ de Vila Petraria i Museu Dßmaso Navarro i molts altres racons emblemÓtics amb les nostres visites acompanyades, diÓries i gratu´tes.De dimarts a divendres a les 11:00, 12:00 i 13:00 hores des de la Tourist Info.

Dissabtes, diumenges i festius a les 11:00, 12:00 i 13:00 hores des de la porta del castell.
Oficina de Turisme
Oficina de Turisme C/ Capellà Bartolomé Muñoz, 2 (en el lateral del Museu Etnològic) Tel.: 966 989 400-Ext. 61 adl@petrer.es
Teixint Petrer

Teixint Petrer

ColĚlabora amb nosaltres decorant amb ganxet arbres de la plaša de Baix. Descobrix com i anima't!!

Fullet de Petrer

Fullet de Petrer

Hist˛ria i monuments de Petrer

Hist˛ria i monuments de Petrer

Per Petrer han passat diferents cultures al llarg de la seua història i cadascuna d'elles ens ha deixat el seu llegat. Entra ací i descobrix la seua gran riquesa històrica i cultural.
Guia econ˛mica 2016 ja disponible!!

Guia econ˛mica 2016 ja disponible!!

Ja està penjada en la web la guia econòmica 2016, l'estudi econòmic més complet de Petrer.
Petrer es vist de lluna

Petrer es vist de lluna

Petrer es vist de lluna del 8 de juliol estÓ complet. Apunta't per a la pr˛xima el 5 d'agost i no et quedes sense places!!
DIA37

DIA37

Una jornada de shopping exclusiva en les millors firmes de Petrer i Elda on tambÚ tindrÓs l'oportunitat de disfrutar de la millor gastronomia, de l'oci, de la cultura i del bon vi. T'ho vas a perdre? Apunta't!!
Senderisme

Senderisme

A Petrer existixen múltiples paratges naturals ja que el 70% del terme municipal està protegit, pel que tenim 38 rutes a la teua disposició per a disfrutar de la seua fauna i flora.
Moros i Cristians 2018

Moros i Cristians 2018

Del 17 al 21 de maig tens una cita a Petrer. Disfruta dels Moros i Cristians. Colorit, m˙sica, diversiˇ, olor a pˇlvora...

No t'ho pots perdre!!