CAS | VAL
HOME HOME PREMSA
L'Ajuntament de Petrer posa en marxa una campanya de reciclatge de vidre per a les pròximes Festes de Moros i Cristians de Petrer	04/05/2016

L'Ajuntament de Petrer posa en marxa una campanya de reciclatge de vidre per a les pròximes Festes de Moros i Cristians de Petrer

La Regidoria de Servicis Generals ha presentat este matí la campanya que amb motiu dels imminents Moros i Cristians de Petrer realitzaran per a fomentar el reciclatge de vidre en eixos dies de festa.
Cultura posa en marxa un taller de Lectura perquè els xiquets de Petrer coneguen la poesia de Paco Mollá	03/05/2016

Cultura posa en marxa un taller de Lectura perquè els xiquets de Petrer coneguen la poesia de Paco Mollá

Un taller que busca la promoció de la lectura entre els escolars de Petrer i al mateix temps difondre la poesia de Paco Mollá gràcies a la lectura del llibre "¿Por qué no vienes conmigo?".
L'Ajuntament de Petrer inicia una campanya per a lluitar contra els excrements canins	02/05/2016

L'Ajuntament de Petrer inicia una campanya per a lluitar contra els excrements canins

"Evita el marró, no és barata la sanció" és el lema d'esta campanya que pretén recordar els inconvenients tant generals com per als mateixos amos de no fer-se càrrec dels excrements de les seues mascotes".
L'Ajuntament de Petrer inicia el primer tram d'inversions amb 778.453 € que aniran destinats a instal·lacions esportives, manteniment de vies i medi ambient.	26/04/2016

L'Ajuntament de Petrer inicia el primer tram d'inversions amb 778.453 € que aniran destinats a instal·lacions esportives, manteniment de vies i medi ambient.

L'equip de govern acorda reformar les dos piscines de la localitat, el tancament de la pista del poliesportiu de Sant Jeroni i la renovació del clavegueram, entre altres actuacions.
Campanya de sensibilització de l'Ajuntament i Creu Roja, amb motiu de les persones que fugen de les guerres.	26/04/2016

Campanya de sensibilització de l'Ajuntament i Creu Roja, amb motiu de les persones que fugen de les guerres.

Pura Díaz, regidora de Pau i Solidaritat de l'Ajuntament de Petrer, ha realitzat una roda de premsa este mateix matí junt amb el president de Creu Roja, Pablo Carrillos, i per a donar a conéixer la realització d'una campanya de sensibilització de la societat respecte al sistema d'acollida i integració de persones refugiades en el nostre territori que fugen de les guerres.
Els catedràtics d'història de la UA Moreno i Sánchez presenten a Petrer el llibre “Aniquilación de la República y castigo a la lealtad” 22/04/2016

Els catedràtics d'història de la UA Moreno i Sánchez presenten a Petrer el llibre “Aniquilación de la República y castigo a la lealtad”

La presentació forma part del cicle d'activitats que ha organitzat la seu universitària de Petrer
La I Marató de Donació de Sang de Policia i Cossos d'Emergència de Petrer 22/04/2016

La I Marató de Donació de Sang de Policia i Cossos d'Emergència de Petrer

La Policia Local de Petrer i els cossos d'emergència de la localitat com Creu Roja i Protecció Civil entre altres han participat este matí en la comissaria de la Policia Local de Petrer Salinetes en la I Marató de Donació de Sang per a policia i cossos d'emergències.


       


Logotipos Corporativos
ACTIVITATS RECOMANADES
Espadas outlets
Imatge