CAS | VAL
HOME HOME PREMSA
09/02/2016

09/02/2016

Silvia Rodríguez, regidora de Medi Ambient, ha informat sobre la celebració del Dia de l'Arbre. 03/02/2016

Silvia Rodríguez, regidora de Medi Ambient, ha informat sobre la celebració del Dia de l'Arbre.

La plantació es durà a terme el diumenge 14 de febrer a partir de les 10 del matí, i el racó triat enguany per a plantar arbres i arbustos serà darrere de la Casa del Dolç (entre el PNM Arenal de l'Almorxó i el campament de Caprala). Per a qui li abellisca arribar caminant, es realitzarà una excursió guiada amb eixida en l'Ajuntament a les 9 del matí i d'arribada al lloc de plantació cap a les 10. Es recomana portar roba còmoda i d'abric i calçat adequat per a la muntanya.

24 persones comencen a treballar a Petrer gràcies al Taller d'Ocupació Brigades Verdes II	03/12/2015

24 persones comencen a treballar a Petrer gràcies al Taller d'Ocupació Brigades Verdes II

Leonor Maestre, regidora de Desenvolupament Econòmic, ha comparegut hui als mitjans de comunicació per presentar el Taller d'Ocupació Brigades Verdes II, taller d'ocupació que donarà faena els pròxims mesos a 48 persones i que va començar el passat 26 de novembre i durarà fins al pròxim 25 de maig.
Horaris i novetats en el cementeri de Petrer amb motiu de la festivitat del dia 1 de novembre	30/10/2015

Horaris i novetats en el cementeri de Petrer amb motiu de la festivitat del dia 1 de novembre

La regidora de Servicis Generals i Cementeri, Irene Navarro, ha comunicat les actuacions i preparatius especials que s'han fet amb motiu del dia 1 de novembre.
Gestió i qualitat associativa en els Tallers de la Regidoria de Participació Ciutadana.	06/10/2015

Gestió i qualitat associativa en els Tallers de la Regidoria de Participació Ciutadana.

L'alcalde, Alfonso Lacasa, i la regidora de Partipació Ciutadana, Pura Díaz, han presentat, hui dia 6 d'octubre,  un Pla Integral de Desenvolupament de la Participació Ciutadana Local, el qual es posa en funcionament  amb un primer taller destinat a la formació i la informació  de la ciutadania perquè puguen prendre part i realitzar una gestió conjunta en els assumptes públics, alhora que aprendre a organitzar-se i resoldre la pròpia gestió de les associacions a què pertanyen.
Més de 20 instruments i 40 fotografies en l'exposició “El Terròs, 35 anys d´imatges amb la música tradicional”	30/09/2015

Més de 20 instruments i 40 fotografies en l'exposició “El Terròs, 35 anys d´imatges amb la música tradicional”

El regidor de Cultura, Fernado Portillo, junt amb Xavi Amorós, de la Colla El Terrós, han presentat l'exposició temàtica d'imatges i instruments “El Terròs, 35 anys d´imatges amb la música tradicional”, que s'inaugurarà este dissabte a les 19.30 i que tindrà lloc des del 3 d'octubre al 25 d'octubre en la Sala d'Exposicions del Centre Cultural.


       


Logotipos Corporativos
ACTIVITATS RECOMANADES
Espadas outlets
Imatge