CAS | VAL
L
16/01/2019

L'Ajuntament de Petrer modernitza el Polígon Industrial Les Pedreres

En concret, s'ha renovat la senyalística viària i s'han instal·lat tres càmeres de vigilància per a millorar la seguretat viària.
Les obres de la primera fase de millora i modernització del polígon de Les Pedreres de Petrer que corresponen a 2018 han finalitzat aquest mes de gener. En concret, s'ha renovat la senyalística viària instal·lant 30 nous senyals. Així mateix, s'ha canviat la senyalització viària per a millorar l'accessibilitat i l'estètica del polígon i s'han instal·lat 11 pals de senyalització de carrers i 2 indicadors direccionals.

A més, també s'han instal·lat 2 opis directori amb els quals es millorarà la ubicació i accés a les empreses.

D'altra banda, també s'han instal·lat 3 càmeres de vigilància connectades amb la policia per a millorar la seguretat viària. I s'ha creat un directori en la web petreremprede.com destinada a la promoció de les empreses del polígon de Les Pedreres.

Aquestes actuacions se sumen al repintat dels carrers que també es va realitzar el 2018. En aquest 2019, la Regidoria de Desenvolupament Econòmic pretén canviar tota la il·luminació del polígon i substituir l'actual per il·luminació led per a millorar l'eficiència energètica i remodelar la rotonda d'accés al polígon, alhora que es millora també el seu aspecte. Unes actuacions per a les quals s'ha sol·licitat una subvenció de 87.000 euros a l'IVACE.

Amb aquestes actuacions, l'Ajuntament de Petrer pretén donar resposta a les principals demandes dels empresaris i fer que el polígon industrial siga més competitiu.