CAS | VAL
HOME EL TEU AJUNTAMENT
EL TEU AJUNTAMENT
TRANSPARÈNCIA
El teu ajuntament
Per mitjà d'este apartat es podrà accedir a totes les regidories presents en l'Ajuntament de Petrer. Cada una complix una funció determinada dintre de l'estructura governamental de la localitat alacantina.
El teu Ajuntament

La Policia Local de Petrer està al seu servici les 24 hores.
Per a qualsevol consulta, marque el telèfon d'urgències 092, o bé el telèfon de centraleta 96 537 60 61, estarem encantats d'atendre'l.

La Policia Local de Petrer posa a la seua disposició una bústia per a queixes i suggerències en la següent adreça de correu electrònic: policia@petrer.es

No oblide indicar el seu nom i DNI. Els missatges hauran de presentar-se en format text. No s'obrirà cap correu electrònic que continga un fitxer adjunt de qualsevol tipus.

Protecció civil

En este apartat s'informa i es presenten totes les activitats que el voluntariat de protecció civil du a terme en la població de Petrer, així com els seus principals objectius i servicis. Protecció civil oferix col·laboració en matèries, com ara actuacions mediambientals, esdeveniments esportius, festius, culturals... Si estàs interessat a formar part de l'associació no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres.

Secretaria de l'Ajuntament de Petrer

En este apartat trobareu tota la informació relacionada amb la Secretaria de l'Ajuntament de Petrer.

Ordenances i reglaments, perfil del contractant, ajudes a ONG i les convocatòries i actes del Ple són els temes que podreu trobar ací.

PREMSA
El teu ajuntament

En este apartat es classifiquen les diferents notes de premsa relacionades amb el municipi de Petrer.

Estes notes corresponen a diferents regidories de l'Ajuntament i es mostren ordenades per orde cronològic.

sol·licituds i tràmits
PLE DE LA CORPORACIÓ
Intervenció i Tresoreria
Grups polítics
Ocupació pública
ADESP